maandag 29 augustus 2011

Verlaten in boekvorm!

Beste Lezer,

Het heeft even geduurd, maar nu is Verlaten dan eindelijk klaar. In boekvorm! Klaar was het natuurlijk al een tijdje, maar voordat men dan ook werkelijk een boek in handen heeft.. Hoe dan ook, binnenkort is het beschikbaar op Amazon en, voor de gekke boekhandelaren onder u ook bij de groothandelaren. Via de onderstaande link kunt u het boek bestellen bij Lulu.com. Omdat de verzendkosten daar per boek erg hoog liggen ben ik van plan om ook een andere deal aan te bieden.

Wanneer de vraag groot genoeg is bied ik ook de mogelijkheid om het boek rechtstreeks bij mij te bestellen. U betaal dan slechts een deel van de verzendkosten omdat deze gedeeld worden door meerdere boeken plus een kleine toeslag omdat ik het geheel weer door moet sturen. Dit zal hoe dan ook goedkoper zijn dan een rechtstreekse bestelling via Lulu.com (ongeveer €14,-) of Amazon (De totale prijs via Amazon zal rond de €11 liggen.), anders heeft een dergelijke regeling weinig zin. Belangstelling? Plaats dan een berichtje of mail me even op ericstok@devriendenvangoogle.com(u snapt me wel toch?).

Lulu.com link: http://stores.lulu.com/store.php?fAcctID=656497

UPDATE 18-09-2011:
De volgende aanbieding is nu tijdelijk van kracht: bij minimaal 4 aanmeldingen bied ik het boek aan voor €10,- Dit is de gebruikelijke prijs van het boek plus een kwart van de Lulu verzendkosten en de postzegels die ik zal moeten plakken. Het geheel wordt verzonden in een envelop, dus geen gedoe met een pakketservice. Met deze aanbieding bespaart u in totaal 28,5% op uw aankoopbedrag!

2 opmerkingen:

  1. Hij staat op Lulu.com voor € 6,50 dan zouden de verzendkosten € 7,50 zijn?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De verzendkosten zijn bij Lulu €7.99. Daarom ook deze actie.

    BeantwoordenVerwijderen